cdNieuwsberichten

titel nieuwsberichtPIL bvba & HSBIB slaan de handen in elkaar

PIL bvba is vanaf 2018 verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van HSBIB voor gans België. Voor product info: visit www.hsbib.nl ( in..
[-Lees verder-]

titel nieuwsberichtPIL bvba marktleider als leverancier van alle RF-ID boeklabels en AVM labels voor bibliotheken

Al onze kwalitatieve labels zijn van de goedkoopste van de Benelux, universeel ( werken met alle gangbare systemen ),zijn voorzien van..
[-Lees verder-]

titel nieuwsberichtHersteldienst bekraste-onbruikbare disks slechts 3 werkdagen

Reeds 14 jaar herstellen wij met succes professioneel de bekraste disks van bibliotheken aan uitzonderlijke voorwaarden!. Sinds April 2012 gebruiken wij..
[-Lees verder-]

cdKlantenlogin


Aanvraag Login

COMBILABEL EM met standaard universele EM-strip in verwerkt

Productomschrijving - Inleiding:

 

Deze dunne, gebalanceerde folie tekstzijde werd speciaal door ons ontworpen om te gebruiken op DVD’s, CD-Roms en natuurlijk ook gewone cd’s! De verwerkte EM-strip is universeel en werkt met/op alle systemen in omloop!

Door zijn speciaal ontwerp ( gebalanceerd / in evenwicht zijn ) geeft het gebruik van deze folie op DVD’s,… geen enkel probleem in geen enkel afspeeltoestel ( ook niet in PC, autoradio’s of DVD spelers ).

Vele collega bibliotheken gebruiken deze gebalanceerde folie al geruime tijd met groot succes.

Het gebruik van onze combilabels bespaart de medewerkers van de bibliotheek véél tijd!
Er moet namelijk maar 1 folie gekleefd worden = maar 1 handeling uit te voeren.

Door deze folie te gebruiken en aan directe bronbeveiliging te doen kunnen uw DVD’s, cd’s… in hun originele doosjes in de bibliotheekrekken blijven.
U hoeft dan geen gebruik meer te maken van speciale dure DVD doosjes welke vergrendeld en ontgrendeld kunnen worden of dure onhandige safers.
Deze dure doosjes of safers kosten soms het driedubbele van onze combilabels “EM”!
Gewone doosjes moeten nu ook niet meer geconverteerd worden naar deze duurdere doosjes wat weeral tijd, kosten en een hoop restdoosjes ( originele doosjes ) bespaart.
De handeling van vergrendelen en ontgrendelen wordt nu ook overbodig aan de balie.

Bovenal zorgen onze combilabels voor een personalisatie en een belangrijke bescherming tegen het beschadigen / gekrast geraken van de kostbare onherstelbare datalaag ( tekstzijde / bedrukte verflaag met opdruk foto, titel disk…) van de disk door de leners ! De andere zijde, de blinkende zijde ( afspeelzijde ) kunnen wij wel perfect herstellen!

Daar er een universele en hoogkwalitatieve anti-diefstal strip verwerkt is in onze folie, geeft onze folie perfecte detectie bij alle bestaande en geïnstalleerde EM-systemen in de bibliotheek aanwezig  van alle verschillende fabrikanten!

1. Verschillende soorten die mogelijk zijn:


- Afmetingen: diameter 11,8 cm -> bedrukt met logo / tekst bibliotheek.

        

2. Voordelen / Waarom deze te gebruiken
  1. beschermt de onherstelbare datalaag ( tekstzijde met opdruk, verflaag ) van de disk tegen 
    krassen en dus tegen definitieve vernietiging. De blinkende zijde kunnen wij wel herstellen!

  2. personalisatie / laten opdrukken op de sticker van uw eigen gegevens van de bibliotheek beschermt U tegen diefstal en omruiling van de disk. U krijgt altijd uw eigen ontleende disks terug van de lener. Onze folies zijn niet te verwijderen!

  3. in deze folie is standaard de (EM) anti-diefstal strip in verwerkt!  Resultaat is een perfect GEBALANCEERDE sticker die in geen enkel afspeeltoestel problemen geeft ( ook niet in PC of DVD spelers )! Deze folie geeft dan in samenwerking met het aanwezige EM-systeem detectie bij poging tot diefstal! Tijdbesparend -> maar 1 folie gekleefd worden= 1 handeling!

  4. indien U reeds een dure RF-ID tag met/zonder booster gebruikt kan U deze beschermen door op de tag of booster onze onverwijderbare sticker tekstzijde te kleven. De lener kan dan de kostbare tag of booster niet meer vernietigen of verwijderen ( al dan niet moedwillig ) daar hij er niet meer bij kan!


3. NIEUWE SERVICE ivm het aanbrengen van onze stickers op uw collectie:


Op aanvraag kunnen wij na afspraak gans uw collectie of het gewenste deel voorzien van een gebalanceerde sticker tekstzijde met EM-strip //RF-ID tag met/zonder booster standaard in verwerkt!
U of uw medewerkers hoeven dan geen kostbare tijd meer uit te trekken om deze aan te brengen.
Na een case study en volgens uw behoefte krijgt U van ons een gedetailleerde offerte aangaande dit exclusieve totaalconcept op maat! (prijs op aanvraag naar gelang soort en aantal stuks te verwerken)
Natuurlijk is het zelf aanbrengen van deze sticker mogelijk en makkelijk !
     

4. Mal / Hulpmiddel om onze folies sticker makkelijk en perfect centrisch aan te brengen:


Deze mal is  een hulpmiddel en is zeer nuttig bij het aanbrengen van onze sticker maar is niet noodzakelijk voor het aanbrengen! Prijs op aanvraag en afhankelijk van het aantal stuks nodig!

5.  Staaltje van onze gebalanceerde sticker tekstzijde met EM-strip bedrukt:  

Op aanvraag bezorgen wij U een staaltje of geven wij U vrijblijvend een presentatie in de bibliotheek!

cdNieuwsbrief

Regelmatig brengen wij ook een nieuwsbrief uit. Wil je deze ook ontvangen? Vul dan onderaan jouw naam en emailadres in.

cdContactgegevens

Progress International bvba
Keizershofdijk 2a
2222 itegem

GSM +32 (0)499 43 68 88

  • Info:info@progint.be
  • Sales: sales@progint.be
  • Webmaster: web@progint.be
  • Volg ons op