cdNieuwsberichten

titel nieuwsberichtPIL bvba & HSBIB slaan de handen in elkaar

PIL bvba is vanaf 2018 verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van HSBIB voor gans België. Voor product info: visit www.hsbib.nl ( in..
[-Lees verder-]

titel nieuwsberichtPIL bvba marktleider als leverancier van alle RF-ID boeklabels en AVM labels voor bibliotheken

Al onze kwalitatieve labels zijn van de goedkoopste van de Benelux, universeel ( werken met alle gangbare systemen ),zijn voorzien van..
[-Lees verder-]

titel nieuwsberichtHersteldienst bekraste-onbruikbare disks slechts 3 werkdagen

Reeds 14 jaar herstellen wij met succes professioneel de bekraste disks van bibliotheken aan uitzonderlijke voorwaarden!. Sinds April 2012 gebruiken wij..
[-Lees verder-]

cdKlantenlogin


Aanvraag Login

COMBILABEL Anti-Barst met standaard antibarst folie in verwerkt

1. Voordelen / Waarom deze te gebruiken:
  1. beschermt de onherstelbare datalaag ( tekstzijde met opdruk, verflaag ) van de disk tegen krassen en dus tegen definitieve vernietiging. De blinkende zijde kunnen wij wel herstellen!

  2. personalisatie / laten opdrukken op de sticker van uw eigen gegevens van de bibliotheek beschermt U tegen diefstal en omruiling van de disk. U krijgt altijd uw eigen ontleende disks terug van de lener. Onze folies zijn niet te verwijderen!

  3. in deze folie is standaard de anti-barst sticker in verwerkt!  Resultaat is een perfect GEBALANCEERDE sticker die in geen enkel afspeeltoestel problemen geeft ( ook niet in PC of DVD spelers )! Deze gecombineerde folie beschermt de disk tegen barsten rond de middenopening door het onbedachtzaam verwijderen van de disk uit zijn doosje door de lener ! Tijdbesparend -> maar 1 folie gekleefd worden= 1 handeling!

Op aanvraag kunnen wij na afspraak gans uw collectie of het gewenste deel voorzien van een gebalanceerde sticker tekstzijde met EM-strip //RF-ID tag met/zonder booster standaard in verwerkt!
U of uw medewerkers hoeven dan geen kostbare tijd meer uit te trekken om deze aan te brengen.
Na een case study en volgens uw behoefte krijgt U van ons een gedetailleerde offerte aangaande dit exclusieve totaalconcept op maat! (prijs op aanvraag naar gelang soort en aantal stuks te verwerken)
Natuurlijk is het zelf aanbrengen van deze sticker mogelijk en makkelijk !

2. Mal / hulpmiddel om onze combilabel anti-barst perfect centrisch aan te brengen:

Deze mal is  een hulpmiddel en is zeer nuttig bij het aanbrengen van onze sticker maar is  niet noodzakelijk voor het aanbrengen! Prijs op aanvraag en afhankelijk van het aantal stuks nodig!

 

3. Staaltjes van onze combilabel anti-barst:

Te bekomen op aanvraag!

cdNieuwsbrief

Regelmatig brengen wij ook een nieuwsbrief uit. Wil je deze ook ontvangen? Vul dan onderaan jouw naam en emailadres in.

cdContactgegevens

Progress International bvba
Keizershofdijk 2a
2222 itegem

GSM +32 (0)499 43 68 88

  • Info:info@progint.be
  • Sales: sales@progint.be
  • Webmaster: web@progint.be
  • Volg ons op